Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Απολυμάνσεις Απεντομώσεις

RIGAS HOME SERVICE ΤΏΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΊΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΊΝΗ 

Κάθε οικιακός και επαγγελματικός χώρος έχει ανάγκη απόλυτης καθαριότητας. Η καταπολέμηση των παρασίτων και εντόμων σε ένα χώρο γίνεται με απολυμάνσεις, και μυοκτονίες, έτσι ώστε να προστατεύεται και η δημόσια υγεία. Η αποτελεσματική αντιμετώπιση εντομολογικών προβλημάτων γίνεται με τη μέθοδο της απεντόμωσης και η αντιμετώπιση των τρωκτικών γίνεται με μυοκτονίες.

Οι απολυμάνσεις και μυοκτονίες στη Σαντορίνη μπορούν να προσφέρουν οριστικές λύσεις στο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με ανεπιθύμητους επισκέπτες όπως μυρμήγκια, κατσαρίδες, σκόρος, ψύλλοι, κουνούπια, μύγες, ποντίκια κ.α. Είναι σημαντικό να έχετε υπόψη σας ότι η μυοκτονία μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια διαδικασία ιδιαίτερα πολυσύνθετη. Ξεκινώντας το έργο της μυοκτονίας πρέπει να έχετε υπόψη σας πολύ καλά τις κτιριακές εγκαταστάσεις και να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα για τον περιβάλλοντα χώρο για να γνωρίζετε και τι ανάγκες έχετε για καθαρισμούς και απεντομώσεις. 

Κάθε χώρος έχει διαφορετικές ανάγκες, και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειάζεται υψηλό επίπεδο υγιεινής, έτσι ώστε να αποφευχθούν κίνδυνοι μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε ευαίσθητους χώρους, μεγάλης συγκέντρωσης όπως ξενοδοχεία, νοσοκομεία, μέσα μεταφοράς, χώροι εστίασης. Ειδικά σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεστε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα απολύμανσης - μικροβιοκτονίας.

Οι απολυμάνσεις και μυοκτονίες στη Σαντορίνη έχουν πολυετή παρουσία στο χώρο, και προσφέρουν λύσεις ποιοτικές, σε προσιτές τιμές, όλο το 24ωρο. Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους και φάρμακα τα οποία δεν βλάπτουν τον άνθρωπο, καταπολεμούν ριζικά τα παράσιτα και τα έντομα τα οποία αναπόφευκτα μαζεύονται σε έναν επαγγελματικό χώρο. Αυτό που κάνει τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες στη Σαντορίνη εξαιρετική επιλογή είναι η χρήση σύγχρονων μεθόδων που είναι ασφαλείς για τη δημόσια υγεία, και με προδιαγραφές ασφαλείας.

Η εταιρεία ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών, με καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό και άρτιο εξοπλισμό, για να προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα  απολυμάνσεων και μυοκτονίας. Οι απολυμάνσεις και μυοκτονίες στη Σαντορίνη μπορούν να επέμβουν με χημικά και οικολογικά μέσα, για να καταπολεμηθούν τα προβλήματα υγειονομικού χαρακτήρα.

Καθαρισμοί Χώρων - Είδη Πυρόσβεσης - Απολυμάνσεις - Αθήνα Τηλ 210 97.58.723 κιν 690 692 0131 Εμπορείο Θήρας ΤΗΛ 690 692 0132